woensdag 18 oktober 2017

Praatposter

De praatposter Nu en straks. De letters GVGS op de poster staan voor: Gezon Veilig, Gezellig . De Amsterdamse Aanpak Gezond Gewicht heeft samen met Ouder- en Kindadviseurs en jeugdartsen van de Jeugdgezondheidszorg een praatposter ontwikkeld. This Pin was discovered by Sonja Heijkamp.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Waar begin je op school als het gaat over seksuele diversiteit? Onderwijsteams die het thema seksuele diversiteit met meer gemak willen benaderen, kunnen met deze informatieve poster . Praatposter voor lerarenteams.


Ondernemer LearningROCKS, ExpertCoach StichtingLeerkracht, Online leren, ontwikkelen e-learning. Sinds kort geeft hij een praatposter uit. De moeite waard voor scholen om te bestellen als ze een dialoog met jongeren willen aangaan over . PRAATPOSTER GVGS MET MEDIA.


Praatposter

Poster die gebruikt kan worden om het gesprek over mediawijsheid aan op te hangen. Uitgangspunten bij het . Niet online bestelbaar. Bespreek het plezier in het werk in je team aan de hand van de plezierpijlers op deze poster.


Geef je waardering weer door de plus of de min door te halen die . BPMConsult heeft een leuke gadget ontwikkeld voor het faciliteren van procesgericht werken. In posterformaat zijn een aantal kenmerkende . ICT NieuwsVan tot en met november is het Week van de Mediawijshei een mooie gelegenheid om met kinderen en . We hebben een boek over de oorlog gelezen en van dat boek hebben we een praatposter gemaakt. Zie hier onder de opdracht . Elke poster brengt een vorm van . Erg leuk voor boven het bed van uw kind of kleinkind om als praatposter te gebruiken. Goed voor de taalontwikkeling van het kind.


Praatposter

Deze poster kan besteld. OR, en redigeerde ik teksten voor dunningsborden in bosgebieden. Hoe stimuleert u elkaar? Wat wilt u samen bereiken? De tool bestaat uit een praatposter met handleiding.


MantelzorgNL is een campagne gestart om het taboe rondom het gesprek te doorbreken. Word vandaag gratis lid van LinkedIn. Vorig jaar bedacht ik het concept voor bovenstaande praatposter. Wil je de poster ontvangen?


Praatposter

De vereniging voor mantelzorgers mantelzorg. Als er meerdere kinderen zijn, . Bekijk dan deze gratis tool. Het is een mooie leidraad .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts