donderdag 31 mei 2018

Academische titels

Het leek me goed om een aantal spelregels voor het gebruik van de veel gebruikte werkwoorden avoir en être aan het web toe te vertrouwen . Bekijk de rijtjes en beluister de audio-bestanden. Stevige effen omslag met spiraalbinding. Met pergamijn tussenbladen.


Het werkwoord avoir is onregelmatig.

Uit het hier aangevoerde zal men ligtelijk bevroeden, hoe ongeraden het zoude zijn, naar den gewonen slender, met de werkwoorden avoir en étro te beginnen. LE MEILLEUR ENDROIT POUR APPRENDRE LE FRANCAIS. Hallo allemaal, met behulp van dit filmpje kan je gemakkelijk het werkwoord avoir leren.


In dit filmpje zie je de vervoeging van dit werkwoord in de présent, . Maar hoe doe je dit in de overige tijden, dus. Ik wel, zijn naam is Grand-beau. Ik vertel je er meer over in dit filmpje en ook nog heel wat over het werkwoord avoir.


Maak zinnen met een vorm van het werkwoord AVOIR.

Vul de tekst volledig aan. Klik dan pas op correctie. Start studying werkwoord avoir frans. Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools. Na het behulpzaame werkwoord avoir , wanneer het betreklijk voornaamwoor in den lijder zijnde en voorafgaande, op het voorleedene deelwoord betrekking . Regelmatige werkwoorden op -er vervoegen.


Men merke dus op, dat het werkwoord altijd in den derden persoon staan. Met dit liedje kunnen jullie het werkwoord avoir oefenen. Frans oefenen: werkwoord avoir.


Deze Notebookles is een instructie- en inoefenles om het werkwoord avoir aan te brengen. De inoefening gebeurt aan de hand van klikken, . Onregelmatig werkwoord : avoir. Extra uitleg op jouw moment. DE WERKWOORDSVORM WANNEER HET ONDERWERP EEN MEERVOUDSVERZAMELNAAM IS.


Deze zul je altijd helemaal moeten . Tegenwoordige tijd (Indicatif Présent). Het is echter zo onregelmatig dat de vervoeging uit het hoofd geleerd moet .

Werkwoord aller (gaan). Vervoeging van die werkwoord wat jy wil reg . Tinycards by Duolingo is a fun flashcard app that helps you memorize anything for free, forever. Bijna alle werkwoorden die in het . Dit vergemaklik die taak wat byna in alle vorme, behalwe die 3de persoon . Bij het maken van de Passé Composé gebruik je het werkwoord avoir. Daarna komt het voltooid deelwoord van een werkwoord naar keuze er . Eigenlijk kun je er niet onderuit om een van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts