woensdag 23 mei 2018

Brasserie hoeselt

Brasserie hoeselt

In onze brasserie kan je heerlijk vertoeven in een aangename en sfeervolle omgeving. De beste restaurants in Hoeselt , België. Zoekopdracht beperken tot Hoeselt. Brasserie Restaurant Remise New Style Bilzen op 5. Met méér dan verschillende bieren op de kaart komt de bierliefhebber zeker aan zijn . Kies uit meer dan restaurants in Hoeselt en ontdek onze suggesties en promoties, reserveren kan je online. Wie de voorkeur geeft aan een paar dagen vertoeven in de Haspengouwse sfeer , kan terecht in één van de talrijke gastenkamers.


Hier kunt u zalig genieten . Het reserveringssysteem is. Warmte, gezelligheid en gastvrijheid. Genieten in de bar met een drankje, lekker smullen in het restaurant , relaxen in . Restaurant Kampernoelie, dagverse, seizoensgebonden en lokale producten in een huiselijke, warme sfeer. WIJ VERTELLEN ONS VERHAAL IN HET BORD.


Onze chef-kok verrast u met een gastronomisch spektakel. Andere opportuniteiten en uitdagingen hebben ons doen besluiten om onze goed draaiende horecazaak in hartje Hoeselt over te geven. Sinds januari heeft Hoeselt zijn eerste brasserie.


Brasserie hoeselt

De Caserol wordt uitgebaat door drie twintigers die al hun sporen in de horeca verdienden . Vandaag weer een hele mooie wandeling gedaan in Hoeselt -Schalkhoven 11. Uw specialist voor eethuizen. Daarnaast zijn ook openingsuren op koopzondagen . Frituur Maurice in Hoeselt zijn.


Wij ontvangen u hartelijk in ons pas vernieuwde restaurant. Instapklare brasserie over te nemen in het centrum van Hoeselt. Volledig uitgeruste keuken. We gebruiken cookies om jou een optimale gebruikservaring aan te bieden. Indien je verder surft of op “akkoord” klikt, aanvaard je het gebruik van cookies.


Brasserie hoeselt

Ideaal gelegen aan het dorpsplein , gemeentehuis , kerk. HOTEL - BRASSERIE - IJSSALON. Grote fietskaart hangt aan de zijkant van onze brasserie. Zomerzoektocht Davidsfonds. Bij Nollekes Winning kunt u ook culinair genieten in onze gezellige brasserie.


Wij bieden een kleine spijskaart met lekkere streekgerechten aan die allemaal . Recent vernieuwde goed draaiende brasserie over te nemen in centrum Hoeselt. Binnen zitplaatsen, terras voor en achter . Chef Xavier Conings kreeg de zin voor verfijnd koken van thuis mee. Die kennis gekoppeld aan een degelijke opleiding en jaren ervaring zorgen. Restaurant in Hoeselt : gids met de beste Michelin restaurants in Hoeselt met commentaar van internetgebruikers en een plattegrond op de ViaMichelin kaart. See all lists in Hoeselt.


Loft-World Pigeon Centre in Hoeselt , reviews by real people. The Loft, de brasserie die in het WPC is gevestigd biedt elke zondag en de meeste feestdagen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts