dinsdag 29 mei 2018

Iso taalcodes

Iso taalcodes

Makkelijk zoeken op tweeletterige of drielletterige code of taal. Spring naar Primaire taal -subtag. Bij het vaststellen van een aantal van haar taal codes , sommige zijn geclassificeerd als . Volgorde van de taalversies en ISO -codes (meertalige teksten).


Opsomming van talen in een tekst (eentalige teksten). ISO 639-is een standaard voor talen. Two letter language codes. Het is een isolaat en een bedreigde taal. Het Koreaans is de officiële taal van Zuid- en Noord-Korea.


In Korea wordt de mogelijkheid dat de taal verwant is aan het Japans, vaak . Ook kun je per taal een tekstblok aan een artikel koppelen. Profit bevat standaard enkele ISO - taalcodes , koppel per taalcode de juiste ISO - taalcode. De talenparen zijn vaak afgekort aan het kortere twee-karakter vorm, die aan de definities van de de taalcode van ISO b. Indien u wilt dat een van pagina die is vertaald naar een nationale taal ook de.


Iso taalcodes

U kunt per zoektaak bepalen in welke taal of talen u resultaten wilt. Wanneer portlets geen ondersteuning bieden voor een gevraagde taal ,. EXE taal bestanden te converteren naar CAB taal bestanden . Language Services have provided a useful list of the most common ISO Language Codes. Het Francoprovençaals, ook wel Arpitaans genoem is een taal in het westen van de Alpen die behoort tot de . Frequently Used Language Codes. This is meant to assist search . Sorted By Code and Language.


Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten letter iso language code. The language codes are . De in de databestanden te gebruiken Taal codes moeten in overeenstemming zijn met de. Handleiding PositionOpeningHR-XML2_4. Taalcodes N,F,E zijn overgezet naar respectievelijk de ISO taalcodes NL,FR, DE,EN. Nieuw overzicht van de verzonden e-mails vanuit Furnqube.


Turks (Türkçe) is een van de Turkse talen en de officiële taal in Turkije. Pfaffisch is een taal die behoort tot de West-Germaanse tak van de Germaanse talen. Bara-Malagasi is een Austronesische taal van de groep der Malagasitalen, die. ZA, Afrikaans (South Africa).


Beschrijving codelijsten. Met de lang attribute geef je de taal door. In dit geval be geef je door dat de pagina in het Wit-russisch staat. Cardinal Path is a digital data analytics firm that works with prominent organizations to create, implement and action advanced analytics.


XLS ISO Currency Codes. Analytics spam neemt weer toe, nu via taal. Spam via taal instellingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts