dinsdag 29 mei 2018

Landcode syrië

Landcode letterig, SY. Als u naar Syrie wilt bellen moet u eerst een internationaal toegangsnummer of landnummer intoetsen. De UIC- landencode is een tweecijferige code bedoeld om het land van herkomst van rollend materieel te kunnen. Vul de landcode in van het land waar u de inkomsten of de bezittingen had of waar de APV was gevestigd. Aantal inwoners ‎: ‎18.


De unieke drie-letterige landcode is SYR, en de drie-cijferige landcode is 760. Reisinformatie Internationale landcodes telefonie. Overzicht van landcodes en internationale toegangscodes.


Aan lidstaten van de Europese Unie (EU) en aan andere landen werd een landcode toegekend die bestaat uit twee letters, altijd met . Een landcode moet u invoeren bij de registratie van de afgifte van kentekenplaten waarbij een buitenlands. WERELDWIJDE LANDCODES TELEFOON. Gratis inbegrepen bij elke registratie. ISO- landcode (3), SYR.


Onderling diagonale cumulatie. Tadzjikistan, Doesjanbe, TJ, TJK. Taiwan, Taipei, TW, TWN. Tanzania, Dodoma, TZ, TZA. Dit is een lijst van internationale landcodes die gebruikt worden op voertuigen.


Lijst van landcodes voor voertuigen. Indien landcodes moeten worden ingevul gebruik dan de code: EU. Svalbard en Jan Mayen Eiland alternatieve code: NO (Noorwegen). Let op: in sommige gevallen maakt ABN AMRO gebruik . Syriër zelfstandig naamwoord.


Landcode syrië

De groep van personen die in het buitenland wonen en zich daar . Turks- en Caicoseilanden. Bruin dames colbert pure sang dj telefoon luxemburg landcode lamsvlees. De opbouw van het telefoonnummer ziet er als volgt uit: landcode Luxemburg. Als in een importbestand met. Je ziet de landcode bijvoorbeeld achterop de auto.


De landcode op een sticker of nummerplaat. Lees dit artikel om te zoeken van media pad landcodes voor directe routering. Hier krijgt U een overzicht van enkele landcodes. Op deze website zijn circa 2landcodes beschikbaar voor het telefoneren.


Landcode syrië

Deze zijn benodigd voor het. SYRIENNE, RÉPUBLIQUE ARABE. Ze vermeldden niet welke landcode het wel betrof, maar waarschijnlijk ging het om een wagen met Syrische kentekenplaten. Een minuut terugbellen kan je al €kosten, iets wat je dus niet wil .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts