donderdag 31 mei 2018

Indoor minigolf sint job

Glow Mini Golf Marnixstraat Amsterdam, Ervaar nu de beste reis in Amsterdam! Terug naar de toekomst in Hole. Tijdens de schoolvakanties kunt u elke dag bij ons terecht.


Verschillende van onze spelers nemen dan ook deel aan de Belgische. Op zoek naar een van de meest kindvriendelijkste bungalowparken van België ? Goolfy is immers veel meer dan een minigolf , het is een echte attractie voor iedereen die een moment van puur amusement wil . FINLANDIA YETI GULLEGEM INDOOR FUN voor iedereen. Park Molenheide is één van de kindvriendelijkste bungalowparken in België. De unieke en tot ieders verbeelding sprekende indoor minigolf De Mijn kreeg . Primeur in Belgie : Funbowl! Groepen tot 1deelnemers.


Bij Moeke Mooren kunt u het hele jaar midgetgolfen zonder last van regen of wind. In het souterrain liggen. Minigolf in blacklight sfeer, 18-holes. Een indoor minigolf parcours in een fluorescente sfeer en een verbazingwekkende.


Heel mooie indoor minigolf met enorm vriendelijk personeel. MiniGolf De Haan - Leopoldlaan . Reviews Vandaag geweest met redelijke grote groep,. Onze kids vonden het geweldig! Rotweer buiten, dat is het moment voor een indoor activiteit.


De Mijn, bowling, fietsverhuur, trap-go-cartverhuur . Dat is indoorminigolf in een donkere ruimte met fluorescerende. In België kon je enkel flashy-golfen in Oostende, Brussel en op vijf plaatsen . Mini)golf in Geraardsbergen. De eerste Goolfy te Brussel, bevindt zich op de benedenverdieping van de indoor karting City Kart te Vorst. Deze Goolfy telt holes, allemaal spectaculair. Indoor Golf on Simulator.


Indoor minigolf sint job

Our 18-hole indoor minigolf course is very special. Because you play in the dark. And yet, you can still get the ball in the hole because the holes, walls and . Combineer midgetgolven met heerlijk eten en drinken op ons zonnige terras.


Bastogne in België en is relatief uniek als recreatiecentrum in de grote regio. Let op onze hamburgers, broodjes, frites en andere (h)eerlijke gerechten. Découvrez notre mini golf totalement fluo de trous répartis sur 550m² ! Dit trainingcentrum is.


Maar zijn ligging, midden in een natuurpark van hectaren, samen met de feestzaal, indoor -ski, ijsbaan, terras en outdoorfaciliteiten . Tennisclub TC Tip-Top te Oostduinkerke: fun en plezier voor groot en klein. Tennis, Golf of genieten van een drankje of hapje op ons terras of onze lounge? Nieuw minigolf : holes. Sie finden uns mitten im Herzen der Stadt Halver am . De geschiedenis van de Vossemeren begint niet in België maar in Nederland. Wie behaalt de beste score?


Een activiteit voor jong én oud! Klassieke holes minigolf met vele hindernissen in een oase van bloemen, struiken en rotspartijen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts