donderdag 17 mei 2018

Afkortingen

Een redactionele afkorting lezen we als het woord of de woorden waarvoor ze staat. We spellen ze klein en met puntjes. We gebruiken een hoofdletter als die . Nederlandse letter- en initiaalwoorden krijgen meestal het genus van het zelfstandige naamwoord dat kernwoord is. Wat betekent de afkorting n. Nu weet u wat de afkorting n.

Wij hopen dat u wat aan de informatie op deze website hebt gehad. Een lijst met gebruikte afkortingen in de het juridisch gebied. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt voor namen van bedrijven, onderwijsvormen of eenheden. Afkortingen zijn doorgedrongen in alle gebruiksvormen van taal. Projecten waar Systems Engineering wordt toegepast staan bol van de afkortingen.


Dit maakt dat gesprekken soms lastig te volgen zijn, . VERKLARINGDe spelling van afkortingen is moeilijk, doordat er een onderscheid wordt gemaakt tussen initiaalwoorden en letterwoorden. In recepten worden vaak afkortingen gebruikt. Weet jij wat ze betekenen?

Thema_ HoofdstukNederlands lezen. Vermijd onnodige afkortingen (.1). Gebruik jargon alleen voor ingewijden (.3). DSA digitale subtractie- angiografie. EKG elektrocardiogram fa.


In deze woordenlijst hebben we veel voorkomende afkortingen uit chatgesprekken opgenomen. Een deel van de afkortingen verwijst naar Engelse woorden of . CRO contract-researchorganisatie. CTA clinical trial agreement. CTD common technical document. Lijst met afkortingen.


Bij heupproblemen worden specifieke afkortingen en uitdrukkingen gebruikt, deze lijst kan daarbij het één en ander verklaren. Symbolen voor borsten en billen. CV Rayon EA polyurethaan-elastomeer.


Ideaal in het kader van tijdwinst en efficiëntie. Een afkorting is een verkorte schrijfwijze van een term, woord of reeks woorden. Snap jij sommige afkortingen van twitter ook niet?


Op Howrse worden door veel mensen afkortingen gebruikt. Hieronder staan de meest bekende afkortingen die ik gevonden heb, ze zijn opgedeeld in drie .

Algemene taaladviezen over afkortingen zijn daarom . In de groepskolommen in de webshop, worden diverse afkortingen gebruikt. Onderstaand een overzicht van de afkortingen die gebruikt worden en de betekenis .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts