vrijdag 25 maart 2016

Landcodes europa

Dit is een lijst van internationale landcodes die gebruikt worden op voertuigen. UN Economic Commission for Europe , Working Party on Road Transport . Een overzicht van alle landcodes en landnummers met veel extra informatie over het land en bijbehorende landcode? Courante benaming in het Nederlands.


Officiële benaming in het Nederlands. Overzicht van de ISO codes én telefoonnummers van alle 2landen in de wereld. Internationale landcodes telefonie. Op zoek naar een bepaald landnummer van een land in Europa ? Bekijk in dti artikel meer over de landnummers van Europa , netnummers, landcodes en meer.


Amerikaanse Maagdeneilanden, VI. Lan Letter Landcode. Via NetOnline is het mogelijk om alle zonenummers van Belgie te raadplegen. Hieronder vindt u een overzicht van de gebruikte landcodes. Alle landcodes zijn vastgelegd in ISO.


De landen van Europa zijn hieronder weergegeven. De kleur van het kenteken en natuurlijk de landcodes op de. In Europa beginnen alle kentekens met een afkorting van het land van herkomst . Deze wegwijzer in Europese kentekens biedt hulp. We zetten de landcodes op nummerborden van alle Europese landen op een rij. Ook deze vliegveld codes zijn makkelijk te herleiden, zo beginnen de Nederlandse ICAO vliegveld codes altijd met EH (E – Northern Europe , Holland).


Domein extensies en landcodes. Organisatie die niet in een bepaald land thuis hoort. Op deze pagina vind je de verschillende landcodes. De tabellen zijn verdeeld in EU-landen en overige veelvoorkomende landen. Hou er rekening mee met . Geweldig voor helmen en autoruiten!


KG is one of the leading provider of parcel services in Europe with a unique, high -capacity transport network with more than 5DPD depots in. We bedoelen natuurlijk twee of drie letterige landcodes. LANDCODES GS(barcode-streepjescode). De “streepjescode” ( artikelidentificatie) wordt in Nederland verstrekt door: GSNEDERLAND.


In het Helpcentrum worden ISO- landcodes vermeld voor landen die worden . De gebruikte landcodes zijn die welke officieel zijn bekendgemaakt en bijgewerkt. De landcodes in bijlage Amoeten worden gebruikt. Volgens ISO inclusief Bassas da India, Europa eilan Glorioso-eilanden, Juan de Nova eilan Tromelin-eiland.


B: groep B- Overige landen en gebieden in Europa. B: groep B- Overige landen en . In het menu zijn per jaar ook de landen in de vorm van landcodes vermeld. Vind het complete overzicht van landencodes en tijdzones t. België – Europa – rest van de wereld);.


UEFA, the Union of European Football Associations, and the governing body of football in Europe. Smolensk ( Europa Universalis II).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts