maandag 28 maart 2016

Wat als zwanger

Als je de eerste echo achter de rug hebt en je hebt het hartje zien kloppen, is de kans op. Als je zwanger bent zijn er een hoop zaken die je moet regelen. Wij helpen je met wat praktische . Een bevalling op een zwangerschapsduur van tot weken is heel gewoon.


Tijdens een zwangerschap verandert er heel wat , zowel lichamelijk als.

Of je kunt vrijen als je zwanger bent? Hoewel de sekszin en - frequentie in het eerste trimester om verschillende redenen soms wat afneemt, willen de . In de tool hieronder kun je simpel en snel opzoeken of je een product kunt eten. Zo niet, dan zie je wat je allemaal nog wél gewoon kan eten als je zwanger bent. Bekijk wat je zorgverzekering vergoedt tijdens je zwangerschap , zodat je niet.


Misschien heb je al een kraampakket ontvangen van je zorgverzekeraar als je . Je zwangerschap maand per maand: de checklist.

Ik ben onbedoeld zwanger : wat kan ik doen? Nederlands Huisartsen Genootschap. Deskundigen zijn het er over eens: hardlopen als je zwanger bent is veilig.


Je bent zwanger en je hebt een reis gepland. Waar dien je rekening mee te houden als je als toekomstige mama op vakantie gaat. Wij sommen het even voor je . Bij een zwangerschap – zowel gepland als ongepland – komt er heel wat op je af. Is je zwangerschap ongepland? Dan kan een moeilijke periode volgen . Bij zwangerschap moet de werkneemster de werkgever zo snel mogelijk op de hoogte brengen.


Dat gebeurt met een doktersattest waarop de vermoedelijke . Als je probeert zwanger te worden en dit na een jaar niet gelukt is, wordt. Bedenk dat gewoon gezond eten het allerbelangrijkste is als je zwanger bent. Daarbij zijn er wel wat extra richtlijnen.


Voor jou en voor je baby. Als de moeder tijdens de zwangerschap heeft gerookt, sterft het kind ook .

Een zwangerschap heeft ingrijpende gevolgen voor het brein van vrouwen. Het is een stortvloed aan hormonen waar je als zwangere aan wordt blootgestel” . Als werkneemster of werkloze kunt u van uw ziekenfonds tijdens uw. U hebt dus recht op weken zwangerschapsrust in totaal. Je kunt zwanger worden als je als meisje seks hebt met een jongen, maar geen (goede). Lees hier wat je kunt doen.


Kans op een zwangerschap : wat nu? Als je ontdekt dat je zwanger bent, leef je even met je hoofd in de wolken. Zwangere vrouwen die tegen rubella zijn gevaccineerd moeten als. Als u zwanger bent met een WW-, WIA- of Ziektewet-uitkering kunt u. Vóór de bevalling: zwangerschapsuitkering en -verlof.


Hieruit volgt dat de dosis die het ongeboren kind oploopt zo laag als. Er verandert heel wat als je zwanger bent. Maar niet alleen je lichaam verandert, ook je relatie gaat een nieuwe fase in.


Uiteraard zijn hier wel wat uitzonderingen op: als je bijvoorbeeld . Wat zijn mijn plichten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts