vrijdag 25 maart 2016

Leven na overspel

Leven na overspel

Nadat het overspel bekend is geworden, breekt een verwarrende periode aan. Partners weten niet meer waar ze met elkaar aan toe zijn. De vaststelling „Hij gaat vreemd“ of omgekeerd „Zij heeft een geliefde“ slaat bij de andere huwelijkspartner meestal in als een bom. En dat dàt een bepalende factor is voor overspel.


Leven na overspel

Als je jezelf niet ontwikkelt en gewoon doorgaat met je leven zonder onder ogen te zien . Het zijn van die dingen waar niemand graag mee geconfronteerd wil worden. De helft van de bevolking schijnt het zo ongeveer wel eens te doen . Kun je samen overleven als een van de twee ontrouw is geweest . Je blikt even terug op je eigen leven en vraagt je ineens af hoeveel. Zo raken koppels die samenblijven na bedrog vaak geïsoleerd van de . Hoe is het mogelijk dat een huwelijk na overspel toch in stand blijft? Wie mag leven van genade, mag ook de kracht ontvangen om zelf te vergeven. Toch hoef je na ontrouw niet per se uit elkaar te gaan.


Hij doet iets wat niet in jouw belang is, wat jouw gevoelens of leven schaadt. Liegen heeft veel te maken met hoe we willen zijn of wat we willen in het leven. Bij overspel speelt dit beide. Er is bijvoorbeeld een wens om bij elkaar te blijven,. Heeft je relatie nog toekomst na vreemdgaan of overspel ? Check deze tips en kijk dan.


Leven na overspel

Ontrouw hoeft geen levenslang litteken achter te laten. We leven in een wereld waarin alles snel moet gaan. Maar het redden van een relatie werkt niet zo. Na enkele maanden hoort de therapeut . Hulp bij het herstellen van de relatie na vreemdgaan. Als pleger dien je deze invloed uit je leven te amputeren.


In beide gevallen weet je wat voor een verwoestend effect overspel op. Ook bij goede koppels komt overspel voor, schrijft relatietherapeut Alfons. Echt luisteren en echt medeleven is moeilijk wanneer men zelf op een.


Als vreemdgaan je leven treft, gebeurt hetzelfde. Je relatie komt onherroepelijk in een crisis terecht. En waar begin je dan met . Overspel : Relatietherapeut en seksuoloog Esther Perel vindt dat we ontrouw niet meer.


Perel is Belgische van geboorte, en spreekt na jaren in het. Een affaire kan ook wijzen op een verlangen naar verandering, omdat iemand zich niet gelukkig voelt in de relatie of in zijn of haar leven. Het leven kan soms ingewikkeld zijn.


Iedereen voelt zich wel eens rot of heeft wel eens problemen. Dat gaat vaak vanzelf voorbij, maar niet altijd. Blijven na overspel van je partner is de nieuwe schaamte.


Om hem en om hem alleen, zo lijkt het, draait het leven van jouw geliefde. Er is weinig dat ons leven zo onderuit kan halen als ontrouw. Alles wat je hebt opgebouwd in je leven komt plots op de helling te staan. HERSTEL NA OVERSPEL : VAN CHAOS NAAR CONNECTIE.


Een keer gebeurde het dat een vrouw uit onze buurt na overspel van haar man toch . Ik heb mensen gecoacht,ook járen na die moeilijke periode.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts