maandag 21 maart 2016

Wat vind jij

AntwoordJuist is: wat vindt u van de nieuwe minister? In de tweede persoon enkelvoud komt er een t achter de stam (vind). Hee veel kinderen worstelen met de vraag: schrijf ik het woord nu met d of met dt ? Een onderzoek naar het. Wat zijn de voor- en nadelen?


Wat vind jij

Wat gebeurt er met mijn gegevens? Weet jij als mama nog wat jij zelf belangrijk vindt ? Doe jij de dingen die jij belangrijk vindt ? Maak je tijd voor jezelf? Lees hoe ik door het stellen . JIJ bent JIJ en dat maakt je bijzonder, uniek, de enige in je soort!


De dingen waar je goed in bent, de dingen die je moeilijk vindt. Wat is vrijzinnig humanisme? En wat vind jij belangrijk in vrijzinnig humanisme? This opens in a new window.


Wat vind jij eigenlijk van deze buurt? Via dit platform kun je meedenken over vraagstukken in de lokale politiek. Wil je dat je lover er vooral goed uit ziet of is humor voor jou belangrijk?


Dankjewel Sabien Tiels! Hoe hoger je opleiding, des te succesvoller je bent. Vind je dit een leuk bericht? U vindt de voorstelling vast geweldig. Hier vindt u alles wat u nodig hebt.


Deze week heeft McKinsey een onderzoek gepresenteerd aan minister Ingrid van . Over de onderwerpen die je vindt op deze website? Deze website maakt gebruik van cookiesWe gebruiken cookies om content te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons . Deze is niet echt grappig of fout toch? Er zijn geen reacties geplaatst. Actueel zijn de proeven die gedaan worden met de 6-urige werkdag die al jaren gedaan worden in Scandinavische landen.


Laat hier weten hoe je denkt over onze nieuwe website. Toren-C actrice Margot Ros vindt het stom om haar kleine teen te stoten aan het hoekige aluminiumpootje van de bank. Nu, ruim honderd jaar later weten wij mannen het nog niet. Maar vooruit, laat ik eens toeschietelijk zijn.


Samen dragen we zorg voor een veilige thuissituatie voor cliƫnten. Hoe ervaren verpleegkundigen hun werk? Wat doen hulpverleners in een noodsituatie?


Bedankt dat je wilt aangeven wat jij belangrijk vindt. Wij zijn je heel erg dankbaar! Daarom willen wij graag weten waarom jij donateur van . Je gaat nu zelf aan de slag.


Wat vind jij

Wij hebben al veel gehoord van mensen die meedenken over de toekomst van de binnenstad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts