vrijdag 17 november 2017

Landcode turkije

Landcode letterig, TR. Als u naar Turkije wilt bellen moet u eerst een internationaal toegangsnummer of landnummer intoetsen. Aanvullende info met betrekking tot landnummers. Wij wensen u goede reis en goede zaken!


Overzicht van de ISO codes én telefoonnummers van alle 2landen in de wereld. Bij een naamswijziging van een land blijft de driecijferige landcode gelijk. Turks - en Caicoseilanden, TC.


Hoofdstad van Turkije : Ankara. Hieronder komt de landcode aan bod wanneer je naar het buitenland wilt bellen. Turkije , of die leuke oud-collega die is geëmigreerd naar Canada? Deze woorden beginnen met ` landcode `. Op deze pagina vindt u alle informatie over bellen in, vanuit en naar Turkije met GSM, vaste. Turkmenistan, Asjchaba TM, TKM.


Landcode turkije

Tuvalu, Funafuti, TV, TUV. Uruguay, Montevideo, UY, URY. Zo voeg je een telefoonnummer van een internationaal contact toe: Ga naar het adresboek van je telefoon. Als je het telefoonnummer van het contact toevoegt, . Oost-Timor (Timor-Leste). NL3 BE 32), gevolgd door het netnummer zonder de 0. Reisinformatie Internationale landcodes telefonie.


Op horloge certificaten staat een drie cijferig nummer dat is de landcode in de papieren certificaten zijn deze geperforeer. WERELDWIJDE LANDCODES TELEFOON. Weet iemand wat het is? Een paar maanden terug. Vlag: Vlag van Turkije.


Landcode turkije

Daarmee weet je wel nog niet . Bleek nadat ze gebeld had dat het om een turks -mobiel-nummer ging! De beste online reisgids voor een vakantie, reis of verblijf in Turkije ! Je ziet de landcode bijvoorbeeld achterop de auto. De landcode op een sticker of nummerplaat. Rekeningnummer aangeduid als: Hesap numarasi.


IBAN: Naar Turkije kun. We hebben resultaten gevonden voor Turkije landcode in het puzzelwoordenboek. Er zijn geen puzzelwoorden gevonden voor ` Turkije `. Exporteren naar Turkije ( landcode : TR).


Op dit moment groeit het BBP per hoof maar ook is er een erg . Voor als iemand van het thuisfront me daar wil bellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts