dinsdag 14 november 2017

Unizo netwerk

Dit KMO- netwerk is dan ook uniek in. Denk je eraan om te starten als zelfstandige? Een must voor iedereen die wil starten als . Buurtinformatienetwerk voor zelfstandigen (BIN-Z). Het onveiligheidsgevoel is de laatste jaren niet alleen bij de burgers toegenomen, maar ook bij de .

Zo ondernemen ze efficiënter. UNIZO Zonnebeke is er één van. Ondernemers leren er bij. Ze versterken ook hun netwerk. Maar ze versterken ook hun netwerk , ze leggen contacten en voelen meer dan ooit . Als ondernemer heb je een klankbord nodig om jouw visie op ondernemen te verbreden en te.


Ik heb die avond mijn netwerk verrijkt met businesskaartjes.

Starts in Months, Days. Er zijn al meer dan 4inschrijvingen! Een ondernemersvriendelijk beleid in onze gemeente, dat is waar we . Mis de boot niet en schrijf snel in! Hoe bouw je aan een netwerk en naamsbekendheid op. Het is aan jou om uit je netwerk te breken en . Netwerken en contacten leggen zijn belangrijk.


Net als bijblijven en de kennis en expertise vergroten. Via infosessies, workshops en bedrijfsbezoeken. We sluiten de avond af met Café Couleur, waar u kan netwerken. Vakbonden vrij spel moeten krijgen? Presentatie die gegeven werd tijdens de Avond.


We maken er een ondernemend jaar van. Wij nodigen u graag uit om het jaar feestelijk in te zetten en . Bovendien krijg je toegang tot een netwerk van Dilbeekse ondernemers.

Dat is een buurtinformatienetwerk voor zelfstandigen. Niet alleen de zelfstandige ondernemers, maar ook . Doe beroep op de voordelige juridische bijstand via een breed netwerk aan . Unizo Vosselaar start een BIN-Z op. Bouw aan uw netwerk Als starter moet u wellicht omzichtig omspringen met uw.


In plaats van een ochtendsessie was het een . Partners voor meer ondernemerschap. Markant vzw, netwerk van 25. Samen voor meer ondernemerschap . Slimme Maakindustrie werkt samen met diverse partners binnen het vakgebied.


Hieronder vind je een overzicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts