donderdag 23 november 2017

Nt2 taalmenu

Of oefenen voor het inburgeringsexamen? Of voor het Staatsexamen I of II? Het team van nt2taalmenu is de laatste tijd druk bezig geweest met de vernieuwing van het materiaal op onze website. Hier een overzicht van . AATT SpreekvaardigheidAaanvulz- Duration: minutes.


Van niveau Atot en met B1. Je vindt er oefeningen om nieuwe woordenschat in te oefenen. Er zijn ook grammatica-oefeningen, . Een gratis website met oefeningen van A1-B gemaakt door docenten NT2.


Schrijfopdrachten NTtaalmenu. Via deze link zijn verschillende schrijfopdrachten beschikbaar. Verder kunnen er verschillende niveaus worden geselecteerd . Alfabet, woordenschat, lezen, luisteren, formulieren invullen en grammatica.


Nt2 taalmenu

Organisatie: Stichting Taalmenu Terug naar overzicht. Als je moe bent, is tv kijken de meest efficiënte manier om nog aan je vreemde talen te . Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Hebben (Bron: CBE Halle-Vilvoorde). Oefeningen e-mails – nt2. Let op: er is een nieuwe cursussleutel voor de NT2-school.


Wat het is: Website met online oefeningen en downloads . Bekijk details van NTTaalmenu. Meer oefenteksten om lezen te oefenen vind je bij nt2. Wat: een geheel nieuwe versie van onze website nt2taalmenu. NL, Interactieve oefeningen.


NL, Het alfabet, hoofdletters, . NTop maat is de meest gebruikte leerlijn en al jaren hét standaardwerk binnen het NT-onderwijs. U leest hier alles over hoe deze methode is opgezet en de . Niet al het materiaal . Info over NtTaal Menu. Resultaten van zoekmachines!


Nt2Taalemenu is gemaakt . De beste alternatieve websites zoals Nt2taalmenu. Klik enter om meer websites zoals nt2. Eventually, you will unquestionably discover a supplementary experience and skill by spending more cash.


Nt2 taalmenu

BVT opleiding en advies. Het boek is ook bedoeld voor cursisten die thuis met hun partner willen. Ze organiseren ook leuke activiteiten. Inhouse - incompany cursussen van . Op de website NT2Taalmenu.


Grammatica: werkwoorden. Submodule: 15-Formele vs informele brief. A–Formele en informele brief nr. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts