maandag 27 november 2017

Valentijnsmenu tongeren

Valentijnsmenu tongeren

Tournedos van kalfvlees en zijn garniture. Dessert van witte chocolade en framboos. Zoals altijd zal ons valentijnsmenu geserveerd worden bij kaarslicht. Parking CENTRUM (ondergronds): St-Maternuswal, Tongeren.


Wij ontvangen u graag in één van de mooiste panden van Tongeren. Een uniek historisch kader met een eigentijdse . Valentijnsmenu Intermezzo. Proef ook onze andere zaak. Alle prijzen op deze website zijn inclusief BTW.


Op een steenworp van het historische stadscentrum van Tongeren bevindt zich in de vroegere gemeenteschool van Riksingen het trendy fijnproeversrestaurant. Restaurant DE MIJLPAAL - TONGEREN In een van de gezellige winkelstraten van Tongeren , de oudste stad van België, baten Jan Menten en An Penxten het . Geniet met je gezelschap van een Candlelight dinner of een duo massage! Kom smullen bij Sané Restaurant in Tongeren ! In het restaurant van La Finesse, gelegen in Tongeren , kan u in een gezellige sfeer komen eten. Grill-vis-kreeft-Franse keuken.


Koninksemstraat Tongeren. Infirmerie gemaakt door TripAdvisor-leden. Bis Tongeren shared an event. BISTRO BIS is uitzonderlijk geopend op donderdagavond feb voor VALENTIJN - Menu all-in aan € pp.


Bruisende rosé aperitief met hartige hapjes. Met liefde gebakken skrei, . Reserveer vandaag nog en kom genieten van . Ontdek ons lekkere eten, drinken, versnipperingen ! De medicatie moet worden genomen tot minuten voor de affaire. Romantisch uiteten in de eerste stad van België kan in De Mijlpaal, . TONGEREN – Gelegen in Tongeren , in Belgisch Limburg, niet ver van Luik en Maastricht, ontdekt u het trendy fijnproevers restaurant Altermezzo de fijnste . Hun voortdurend groeiende ambitie en het bijhorende harde werk leverde het koppel.


Valentijnsmenu tongeren

Als apertiefhapjes krijg je zalm. Hoofdgerecht valentijnsmenu - Parelhoen met groentjes en portosausje. Tijdig bestellen is de boodschap! Villa Au Soleil, Tongeren : Bekijk onpartijdige beoordelingen van Villa Au Soleil,. Bestellen vóór februari.


Alle afhalingen dienen te gebeuren op februari vóór 19u00. Bed en Breakfast Limburg De Dubbelmolen – Hotel Tongeren. Raadpleeg dan onze top romantische valentijn hotels en geniet van. HeidiEten en bediening top ! Helaas een wrang gevoel overgehouden toen het dessertbuffet na een kwartier al weg was, terwijl alles .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts